Voorwaarden

 

Privacy verklaring kralenzolder

 

Ons privacy beleid:

Van deze site mag u niets gebruiken of openbaar maken zonder toestemming van kralenzolder. U kunt hiervoor contact opnemen met ons algemene emailadres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Alle account gegeven die u invult tijdens uw bestelling worden alleen gebruikt door kralenzolder zelf (om uw producten te verzenden of om, via mail, vragen te stellen als iets niet duidelijk is. Deze gegevens zijn privé en zullen niet worden doorgegeven aan anderen  voor reclame-doeleinden.

Mocht u vragen hebben over ons privacy beleid, kunt u daarvoor contact opnemen met ons algemene emailadres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Verzenden:

Wij gebruiken uw adresgegevens alleen om het product naar u te verzenden. Voor het verzenden moeten we uw adresgegevens delen met de bezorger. De bezorger mag deze gegevens alleen gebruiken om onze spullen bij u af te leveren.

 

Boekhouding:

Voor het bijhouden van onze administratie worden er bestellingen geprint en opgeslagen. Deze administratie wordt gedeeld met onze boekhouder. Deze gegevens worden alleen op papier aan de boekhouder verstrekt. De boekhouder is verplicht vertrouwelijk met deze gegevens om te gaan en deze niet aan anderen te verstrekken.

 

Doel van gegevensopslag:

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor hetgeen u ons gevraagd hebt. Uw adresgegevens worden gebruikt voor het versturen van uw bestelling. Uw mailadres wordt gebruikt voor het beantwoorden van uw vragen of om eventuele vragen te stellen.

Uw gegevens blijven bij ons opgeslagen zolang u klant van ons bent. Administratie moeten wij langer bewaren, dus het kan wel zijn dat uw gegevens daar langer bewaard blijven, ook als u geen klant meer van ons bent.

 

Betalingen:

Al onze betalingen, inkomend en uitgaand, vinden plaats via Regiobank. Regiobank dient vertrouwelijk met uw gegevens om te gaan en deze alleen te gebruiken voor de verwerking van de betalingen

 

Algemene voorwaarden

 

Ruilen of annuleren:

Bestellingen die niet binnen de gestelde termijn van 14 dagen zijn betaald, worden geannuleerd. U kunt uw bestelling annuleren totdat de verzending heeft plaatsgevonden.

Tot de verzending kan een bestelling, in overleg, gewijzigd worden. Na het verzenden is dit niet meer mogelijk.

 

Beschadigingen of afwijkingen:

Mocht hetgeen door u besteld is, ondanks de zorgvuldige behandeling, toch beschadigd zijn, laat het dan binnen 5 dagen aan ons weten. Wij kunnen dan samen kijken naar een gepaste oplossing. Bij afwijkingen van kleuren, foutieve prijsvermeldingen, foto’s etc. proberen wij altijd een gepaste oplossing te vinden.

 

Zoekraken van bestellingen:

Wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van bestellingen en geleden schade hierdoor kan niet verhaald worden op kralenzolder. Uiteraard zullen we altijd ons best doen u te helpen en willen we kijken naar een gepaste oplossing.

Indien u zekerheid wilt over het aankomen van de bestelling kunt u ervoor kiezen de bestelling aangetekend te versturen. De kosten zijn voor rekening van de klant.

Bestellingen boven de 50 euro worden gratis en als pakket post verzonden om zoek raken te voorkomen.

 

Schade en aansprakelijkheid:

Kralenzolder kan niet aansprakelijk gehouden worden tot het betalen van een schadevergoeding aan de klant, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld aan de kant van kralenzolder. Kralenzolder is niet aansprakelijk voor gevolg- of bedrijfsschade, indirecte schade of omzetderving.

Kralenzolder behoud het recht om de algemene voorwaarden te wijzigen of aan te vullen.

 

Contactgegevens:

Kralenzolder

Conny Fikse en Inge van der Arend

Postadres: Zuideinderhof 11, 8278 BG te Kamperveen

T 06-54651272

E Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Kvk-Nummer: 54344131

BTW-Nummer: NL19279471B01